Romans - Veelvuldig en alleen Anjet Daanje
van zijn eigen herinneringen probeert hij de aanleiding en de gevolgen van die fatale beslissing te achterhalen. Maar hoe meer zijn bezoekers hem vertellen, en hoe dieper hij in zijn geheugen graaft, hoe ongrijpbaarder de waarheid wordt. Tot de geschiedenis zich lijkt te herhalen.
Veelvuldig en alleen is een ingehouden vertelde, meeslepende roman over de dubbelzinnige waarheid, de onbetrouwbaarheid van herinneringen, en over schuld in haar vele grillige gedaanten.
———
In het hoofdstuk ‘Recensies’ zijn recensies over Veelvuldig en alleen te vinden.
Op pagina II-54 begint een fragment uit de roman.
Op de leesclubtip-webpagina van Thomas Rap staan discussievragen over Veelvuldig en alleen.

De plaatsen in Bretagne waar Veelvuldig en alleen zich afspeelt, zijn verzonnen. Maar enkele locaties uit het boek zijn wel gebaseerd op bestaande plaatsen. Op de volgende pagina’s staan foto’s van de locaties aan de hand waarvan Anjet Daanje de Bretonse omgeving uit Veelvuldig en alleen heeft beschreven. ►
Storm aan de Bretonse kust bij Kerfiat. De eerste foto staat op het omslag van Veelvuldig en alleen.
De Bretonse kust met zeewier bij Pointe de Penhir. Dit wordt onder andere beschreven op blz. 89 (zie fragment).
Een ‘schoorsteen’ in een zeegrot aan de Bretonse kust: La Cheminée du Diable in de Grandes grottes bij Morgat. In Veelvuldig en alleen wordt een dergelijke schoorsteen beschreven op blz. 181 t/m 183 en blz. 185 t/m 187, en op blz. 87 (zie fragment).
II-45 II-46